178. den

Včera ráno jsem se vypravila s jiným týmem než normálně hraji na volejbalový zápas až do Londýna. Cesta autem trvala asi hodinu, a když jsme dorazily, tak nám řekli, že nemají dostek hráčů, takže jsme bez hry vyhrály. Když už jsme tam ale vážily tu cestu, tak jsme si zahráli přátelský zápas s tím, že s nimi hrál i trenér.

Doma jsem vplula do sprchy a pak nějak strávila opoledne a večer, jelikož ještě nebyla host mum a malí kluci doma, jsme se koukly s Italkou na film v obýváku.

Dneska ráno jsem nemusela nikam spěchat, tak jsem se nějak vyhrabala a pustila se do úkolů do školy, které, jako vždy, dělám na poslední chvíli. Na oběd nás pozvaly další výměnné studentky aneb Italka, Estonka a Němka, takže jsme se k nim vydaly s mojí Italkou, ale autobus ne a ne přijed. S tím, že jsme na zastávce strávily asi 45 minut, kdy měly projet už dva autobusy a nikde nic, jsem zavolala taxík, který nás tam dovezl asi za deset minut.

Pak jsme se naobědvaly a taky jsem prozkoumala, jak to vypadá u někoho jiného doma. A rodinka má tedy tři studentky a ještě k tomu tři velké psy barevně odstupňované (viz obrázek, dva z nich, jinak jeden je béžový, pak hnědý a černý).

Domů jsem si trochu pospíšila, jelikož mě ve třičtvrtě na pět vyzvedávala spoluhráčka a hurá zase na volejbal. Dneska to byl jen trénink a zítra nás čeká zápas, na který se rozhodla Italka i nejstarší brácha jít a taky mi fandit! A taky nás zítra čeká po dlouhé době školní den…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top