153. den

Dnešek byl plný oslav!!!

Ráno jsem si skočila jen tak na dvě hodinky do školy, ale musím se pochlubit, že jsme dnes donutily našeho nejstaršího bráchu jít s námi do školy pěšky, on se totiž normálně nechával vozit autem, přestože je to tak deset až patnáct minut chutí.

Po těch dvou hodinách jsem zamířila do obchodu, abych nakoupila všechny ingredience potřebné na … DORT! A taky mě překvapilo, že balení dvanácti svíček stojí £2.50, takže abychom měli dostatek svíček jako je naší host mum let, tak by mě to vyšlo na 10 liber a celkový nákup vajíček, cukru, marmelády, oleje atd, mě bez svíček vyšel na 11 liber.

No, po cestě jsem ještě s rodiči probrala můj odjezd domů, i když jsme se ještě na ničem moc neshodli, a doma jsem se pustila do pečení.

Za tři volné hodiny jsem upekla tři korpusy a zase pelášila do školy.

Pak jsme zase šli do obchodu, abychom s Italkou nakoupily ingredience na pizzu.

A pak už jen dodělat dort. Takže jsme ho pomazali marmeládou a navršili těsta na sebe, takže z něj byl krásný, v podstatě třípatrový, dort. I když slovem ‘krásný’ asi přeháním…

A nakonec jsme ho polili čokoládou a dali do ledničky.

Po večeři jsme zpívali a přáli a nakonec se nám nesešel dort jen jeden, ale rovnou tři, protože dvě kamarádky přišli každá s dortem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top