132. den

Sice už je zase pozdě, ale přijde mi, že jsem příspěvek nevydala věky, i když to jsou jen dva dny.

Dneska se mi z postele nechtělo a do školy taky ne. Na výtvarce jsem toho moc neudělala, ale trochu jsme si s Italkou popovídaly s učitelkou tak nějak o tom našem pobytu. Matematika nějak uběhla a pak jsem měla tři volné hodiny. To jsem konečně něco udělala! A média byla celkem nuda.

Pak už jsem mohla domů! Koukla jsem se na film a už byla večeře (ještě někdy před pátou). Pak jsem se konečně pustila do učení se matematiky, ale ne na dlouho.

Taky jsem dneska zjistila, kdy se vracím domů a už mám tedy přesné datum. Z tábora, který mám na začátku léta, mi totiž psali, že potřebují do tohohle pátky potvrdit nebo vyvrátit účast. Takže jsem psala taťkovi, ten že prý nepsal do české agentury, ty napsali naší koordinátorce a ta odepsala něco ve smyslu, že už od začátku jsme věděli, kdy se vracíme, tudíž toho 20. června. Tak se taťka pustil do shánění letenek a já do rozmýšlení o létě.

Protože se chystám dělat přes léto srovnávačky, tak se na ně musím učit. Tábor zabere dva týdny prázdniny, a tak to vypadá na možnost buď srovnávačky nebo tábor, nebo alespoň takhle to rodiče vidí.

Celé se mi to nějak nelíbilo, představa, že teď odsouhlasím tábor, a tak odřeknu postup do další třídy a taky bych musela do mladšího ročníku, kde nikoho neznám a celkem se toho obávám.

No, prostě ne moc dobré vyhlídky a varianty a ještě časový pres. K tomu se ještě přidalo moje nachlazení či alergie nebo jestli je to obojí dohromady, takže jsem dnešek prosmrkala. No, fyzicky mi nebylo dobře, psychicky taky moc ne, tak mou poslední šancí byla sprcha a nezklamala. Dala jsem si dlouho teplou sprchu a všechno negativní ze sebe smyla. Zní to tak mysticky, ale vážně mě to trochu probralo, ale rýmu to jen tak nezažene.

Takže jsem ještě udělala něco na matematiku a pak jsme šli hrát karty. Ještě něco málo času jsme prokecali a taky snědli italský “dort”, spíš takový zákusek, jako jsem popisovala minule něco jako vánočka, ale tentokrát to bylo bez rozinek a kandovaného ovoce.

A už šupky na kutě, jelikož, i když se to nezdá, je zítra zase škola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top