78. den

Den se dnem se zase sešel a dnes to je už 26 procent neboli 78 dní. Ráno zase měla první hodinu volnou, takže jsem na všechno měla dost čas a v deštivém počasí a s rodiči na telefonu jsem nakonec došla do školy. První hodinu byla výtvarka, pak jsme psali test z matematiky a potom už byl čas na oběd. Asi po dvaceti minutách jsme se sebrali a šli na školní parkoviště, kdy na celý náš ročník čekali dva autobusy.

Autobusem jsme jeli asi dvacet minut do takové haly, kde bylo ještě spoustu dalších studentů. Po chvíli začal program – Safe drive, stay alive (řiď bezpečně, zůstaň naživu). Postupně na podium přišel záchranář, policista, hasič, doktorka, pak taky maminka holky, která se zabila při autonehodě, a nakonec aktérka jedné nehody, které vyvázla s částečným ochrnutím. Průběžně nám ještě promítali film o autonehodě a jejích následcích.

Téma nehezké, tak už to radši nebudu rozebírat, ale bylo to hezky udělané a poutavé.

Potom jsme se zase autobusem přesunuli zpátky ke škole a rozešli se domů.

Na výtvarku máme úkol vytvořit knihu o našem dosavadním životě, tak jsem dneska začala rozebírat naše rodinné fotografie. Celých mých šestnáct let je rodiči zaznamenáváno, takže jsem se za pár hodin zvládla dostat teprve do roku 2006. takže mě toho ještě dost čeká, ale po celém týdnu jsem už dost unavená, tak už mi došla veškerá energie a trpělivost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top