58. den

Dnešní den je prvním dnem našich prázdnin. Máme tady podzimní prázdniny neboli half term celý týden, takže si od školy dostatečně odpočineme nebo spíše odvykneme.

Dneska jsem se vzbudila až někdy po desáté a jelikož mám ty prázdniny, tak jsem dlouho nechtěla vytáhnout paty z postele jinak než za účelem nalezení něčeho k jídlu.

Někdy po poledni jsem se odhodlala a ukončila jsem mé trávení času v posteli. Bohužel tento plán moc nevyšel, jelikož v našem pokoji moc místa a tak i věcí není a všechno dělám obvykle na posteli. Takže jsem se konečně oblékla a učesala, ustlala si postel a hodila na ni mé sešity a učebnice. Pustila jsem se do úkolu z matematiky, ale jelikož jsem si moc nevěděla rady nebo mi to spíše nevycházelo, tak mé počáteční nadšení z produktivních činností rychle vyprchalo.

Později odpoledne jsem měla v plánu vyrazit do Tesca, abych se prošla a konečně si koupila (další, asi čtvrtý) sešit na kreslení. Bohužel počasí mi nepřálo a dávalo mi najevo, že mám zůstat v suchu doma, a tak jsem změnila plány a za jemného deštíku (Angličan vám řekne, že neprší) jsem se vydala jen do bližšího obchodu.

Byla jsem ale zklamaná se sortimentem sešitů, ale nouze byla veliká, tak jsem si místo sešitu s dvaceti listy bez linek a tvrdším papírem, který jsem si chtěla sehnat, koupila stříbrný sešit se šedesáti linkovanými listy a papíry tak slabými, že černá fixa prosvítá na další stranu. Jak jsem řekla, nebyl a není podle mých představ, ale nouze je nouze.

Doma jsem se pustila do vyplňování tohohle sešit, a tak jsem zapomněla na již třetí díl Stardance. Naštěstí mi to vždy někdo neúčelně připomene, a tak jsem dnes pořad začala sledovat jen s patnácti minutovým zpožděním. Po Stardance běžel dokument o Formanovi, tak jsem se na něj zakoukala, ale pak už jsem se vypravila na kutě.

Ještě jsem dělala něco na mobilu a vzpomněla si, že už to jsou dva dny od minulého příspěvk a že je třeba něco napsat. Takže za dvanáct minut je půlnoc a tím i 57. den, ale příspěvek je na poslední chvíli hotov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top