48. den

Dneska je za mnou další den a to den 48., tudíž už 16 procent.

Ve škole mě potěšilo áčko z testu z matematiky, ale udělala jsem spoustu malých a zbytečných chyb. Taky jsem zase pokročila s pár věcmi na výtvarku a musím říci, že je to možná tím, že tu mám méně povinností, a tak více se tu věnuju kreslení. V Česku jsem sice chodila do ZUŠky, ale jen jednou týdně a doma jsem moc netvořila. Ve škole jsem občas něco načmárala, ale to není ono. Tady jsem za 48 dní nakreslila už 19 portrétů, skoro čtyřicet stran výtvarného deníku jsem vyplnila kolážemi a vším, co mi přišlo pod ruku, a spoustu dalších věcí jsme udělali na hodinách výtvarky. A jsem ráda, že tady mám na kreslení více času, protože mě to pořád hrozně baví.

Odpoledne jsem si zavolala s babičkou a dědou, abych je taky informovala, že se mám dobře, a potom jsem se, jak jinak, dala do kreslení.

Večer jsme se společně navečeřeli a potom jsme s koukali na film. Taky jsem si pohrála s malými kluky a i když občas zazlobí, tak jsou oba hrozně roztomilí.

Nechci to uzavřít tím, že dnešek nebyl ničím výjimečný, proti každý den je výjimečný, ale nebyl ničím extrémně dramatickým, až na to, že mi taťka na účet poslal 250 tisíc, ale bohužel ne na mé nákupy 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top