16. den

Jelikož jsem ještě nedopsala kapitolu o škole (ne že by byla tak dlouhá, to vůbec, ale nějak se mi nechce pokračovat), tak zase dneska napíšu o dnešním dni.

Ráno jsem se vzbudila už někdy po osmé, jelikož v domě už bylo dost živo a taky Italka vstávala, aby si mohla zajet do posilovny. Po zmařeném pokusu zaspat celý den, jsem se asi po hodině ležení vyhrabala z postele. Dala jsem si snídani a zase zalezla do pokoje, abych si udělala úkoly a vyřešila pár dalších věcí. Mezi tyto věci taky patřilo napsání emailu do volejbalového klubu. Z klubu mi také za chvíli odpověděli a příští neděli se jdu podívat na trénink. Takže jsem si pravděpodobně sehnala sportovní kroužek!

Odpoledne se Italka rozhodla, že mě vytáhne ven mezi lidi a tak jsme se vypravily do parku a následně do nákupního centra s ostatními výměnnými studenty.

Z výpravy do parku se nakonec stala návštěva pride, která se tam dnes konala, a také jsme si užily autodrom.

Po chvíli strávené mezi spoustou duhových vlajek a prostě všeho duhového jsme se vypravily k nákupními centru. Daly jsme si zmrzlinu, pak jsme koupily dort, jelikož jedna z dalších Italek má zítra narozeniny, a pak si sedly do otevřeného prostoru uprostřed nákupního centra.

Ještě jsem si nakoupila pár věcí do školy a vypravila se na autobus. Italku jsem s ostatními zanechala v nákupním centru. Jelikož doma nikdo nebyl, tak jsem si z toho co tady bylo nebo spíš nebylo, musela něco ukuchtit.

Pak jsem si pustila Netflix a usídlila se v obýváku s cup of tea:)

(Ani nevíte, jakou radost mi dělá nakupování. Ne nakupování oblečení a nějakých hadříků, ale když jsem si dneska koupila akrylové barvy a paletu a taky tvrdé čtvrtky. Nejšťastnější jsem byla, když jsem doma zjistila, že to jsou opravdu čtvrtky a že jsem tudíž dobře vybrala…:D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top