148. den

Dnešek a konečně pátek. A taky už jsem za polovinou!!! Je to tedy rychlovka.

Dneska jsem šla do školy až na druhou hodinu, tak ráno bylo takové prodloužené a bez stresu a spěchu. Výtvarka a dvojitá matematika uběhly celkem rychle, na výtvarce jsme začali dělat linorit a na matematice mi učitelka dala předčasná data mých zkoušek.

Pak jsme měla hodinku na oběd, kterou jsem z poloviny strávila tiskem dalších fotografií do knihy na výtvarku, a pak už jen média. Před hodinou jsem se potkala s u učitelkou médií, kterou jsme ale dnes mít neměli, a měla u sebe mou, již opravenou, esej. To mi taky hezky zlepšilo den, protože jsem dostala 9 bodů z deseti a ještě tam bylo napsáno: “brilliant as always”.

Doma jsem se pustila do výtvarky a knihy. Je to trochu taková moje droga a když se do něčeho dám, tak se nemohu odpoutat. A taky jsem si vyprala penál.

Musím po dnešku konstatovat, že jsem asi velký puntičkář, jelikož po vyprání penálu jsem ještě odlakovačem na nehty otřela všechny tužky a propisky, které byly zašpiněné převážně kousíčky tuhy.

Teď jsem právě domalovala mapu Velké Británie, zjistila, že už se blíží půlnoc, a tak jsem se ještě vrhla na blog. Dopsáno, kreslení, malování a tvoření je pro dnešek už taky dost, tak je čas jít spát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top