92. den

Dneska nastal den s velkým dé aneb Black Friday. Ráno nebo spíše dopoledne jsme se vypravily na autobus do centra. V jedenáct jsme se sešly s ostatními holkami a hned vpluli do obchodu plného hadříků. V prvním obchodě jsme strávily celou hodinu, čekaly jsme až si holky něco vyzkouší a celkem jsem ztrácela trpělivost. Pak už jsme naštěstí nabraly na rychlosti. S Italkou jsme vybraly dárek pro host mum i nejstaršího bráchu. Pak jsme si zašly na něco málo k obědu a zase se vrátily k nakupování.

Taky jsme si prošly vánoční dekorace uprostřed nákupního centra, ze kterých byla Italka nadšená, ale mě osobně připadaly hrozně přezdobené a kýčovité…

Holky taky nemohly odolat dvoupatrovému kolotoči a zaplatily si jednu jízdu.

Pak už se naše pětičlenná skupinka začala rozpadat, já jsem si ještě koupila nějaké drobnosti, které jsem potřebovala, a taky se už vychystala domů. Počkala jsem na autobus, ale jak to tak tady bývá, tak jeden nezastavil, jeden nejel, ale nakonec jsem odjela jedním, který sice zastavuje trochu dále od domu, ale hlavně že jsem dojela.

Takže abych to shrnula: v nákupním centru jsme byly od jedenácti, podle mého krokoměru, který jsem ale neměla zapnutý od začátku a nevím, jestli měří přesně, jsem nachodila něco kolem sedmi kilometrů, domů jsem se dostala v půl šesté a utraceno asi 1800 korun. Na druhou stranu všechno jsem přežila, ani tam nebylo tolik lidí, úspěšně jsme nakoupily dárky pro zdejší rodinu a vyhnula jsem se nakupování nějakého oblečení pro sebe, což byl také další dnešní cíl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top