90. den

Je to tady! Má psací aktivita se snížila na jeden příspěvek za tři dny… Ale abych to nějak odůvodnila a povyprávěla, co se stalo za ty poslední tři dny: v neděli jsem ponocovala, takže v pondělí jsem zaspala. Vstala jsem v 7:55 a odcházíme tak v 8:05. Ale všechno jsem stihla. Večer mi nebylo úplně dobře, takže náladu na blog jsem neměla a šla jsem si lehnout už v osm. Vyspala se krásných deset hodin a ráno vyrazila do školy. Včera jsme psali test z matematiky, na který jsem se sice naučila, ale nemám z něj dobrý pocit. A už se dostáváme k dnešku.

Ráno jsem nadšeně vstala, ani nevím proč, ale měla jsem dost energie a dobrou náladu dokonce takhle po ránu. Pak jsme šly do školy a pár metrů před školou jsem se zarazila, jelikož jsem si uvědomila, že jsem zase doma nechala ID kartu na krk. Čas, na to se vrátit, jsem už neměla, tak jsem šla bez ní. Naštěstí to ale nebyl velký problém.

První hodina výtvarka, kdy jsem zase nestihla dodělat práci, takže jsem si jí vzala na doma, pak byla matematika, kde nám učitelka popřála krásný víkend (ještě dopovím později). A pak jsem měla celé tři hodiny volné, tak jsem se vypravila domů, abych si vzala tu kartu a taky abych v pohodlí domova strávila ten volný čas.

Doma jsem se usadila k našemu novému stolku a dodělala obrázek na výtvarku. Ještě jsem se trochu naobědvala a na druhou hodinu se zase vrátila do školy na média studies.Potom jsem počkala na Italku a zase šly ze školy.

Venku bylo docela příjemné počasí a i trochu slunečno, tak se mi nechtělo sedět doma, tak jsem se šla projít. Bohužel se tu už brzy stmívá, takže to nebylo na dlouhé procházení.

Doma jsem se nechtě pustila do kreslení, jelikož blok se čtyřiceti stránkami, který máme už od září, máme vyplnit do Vánoc a mě zbývá (po dnešku) ještě dvanáct kreseb.

A ještě k tomu “víkendu”. V pátek máme totiž ve škole volno, vlastně ani nevím proč, ale zároveň je taky v obchodech Black Friday. Takže jsme se s Italkou rozhodly, že se vydáme do nákupního centra, sehnat nějaké vánoční dárky a další věci, které potřebujeme. Taky s námi půjdou ještě další spolužačky a mají v plánu strávit v obchodech celý den! Takže předpokládám, že po nějaké době odpadnu a dlouho nebudu chtít žádné obchody vidět. Navíc předpokládám, že tam bude šílené množství lidí a tím ještě nesnesitelnější…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top