24. den

Tak dneska je to už osm procent. Můj milý tatínek mě nakazil svým odpočítáváním, takže už taky takhle počítám každý den. Ale hrozně rychle to utíká…

Dnešní den byl konečně něčím zajímavý – vydala jsem se totiž poprvé na volejbalový trénink. Měla jsem ho od 15:30, takže jsem měla předtím dost času doma. Je to sice 2,4 míle, což j v přepočtu na kilometry asi 3,84, ale rozhodla jsme se již pěšky. Bohužel počasí se mnou nesouhlasilo a někdy po poledni začalo pršet. Rozvažovala jsem jet autobusem nebo taxíkem, ale nakonec jsem vychytala chvíli, kdy nepršelo a vydala se vstříc dobrodružství s deštníkem v tašce.

Počasí mi přát začalo, takže jsem dorazila krásně suchá, ale jinak mi bylo úplně na zabití, motala se mi hlava, asi kvůli změně tlaku při předešlém dešti. A ještě jsem měla před sebou tři hodiny tréninku.

Zvládla jsem najít šatnu na převlečení i tělocvičnu a tak začla první hodina volejbalu. První trénink byl pro juniory a byli tam děti od takových osmi až do mého věku. Moc jsem z toho neměla, jelikož jsem tam byla nejstarší. Pak jsem měla trénink s dospělými a konečně jsem si zahrála.

Po volejbalu jsem se vydala zase domů a jelikož mi to ještě nestačilo, tak jsem šla zase pěšky.

Takže mám dneska za sebou tři hodiny volejbalu a přes sedm kilometrů chůze. Mám toho dost a jsem unavená. Takže jdu spát, abych zítra vstala do školy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to Top